• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce transferul lui Marica a fost confirmat de Becali, Ana Maria Prodan, soţia lui Reghecampf, a lăsat de înţeles că există interes din partea campioanei pentru un alt atacant român: Adrian Mutu.

În cărţi pentru a ajunge la Pandurii sau Viitorul în această iarnă, Mutu este extrem de apreciat de Reghecampf, care e convins că îl poate transforma într-un jucător model, în ciuda background-ului avut de acesta. Totuşi, Cosmin Contra, bun prieten cu golgheterul all-time al naţionalei (împarte poziţia de lider cu Hagi) nu crede că roş-albaştrii vor cu adevărat să îl ia pe atacant, nu doar din cauza problemelor avute de acesta în trecut, dar şi ca urmare a vârstei (37 de ani).

"Mie nu mi se pare plauzibil ca Mutu să meargă la Steaua. Din ce știu eu, nu cred că Steaua îl vrea pe Mutu, sau poate și-a schimbat strategia. Eu n-am avut probleme cu Adi cât timp am fost la Petrolul. Nu a dat goluri, dar a făcut în teren tot ce i-am cerut. Eu n-am avut ce să-i reproșez. Au fost multe meciuri în care a alergat, s-a bătut dar nu a marcat. Când un jucător face tot ce zice antrenorul, nu e așa important că nu dă gol. Lumea se aștepta să dea câte 2-3 goluri pe meci, lucru care nu mai e plauzibil în fotbalul actual", a spus Contra la Digi Sport.

Perspectiva Euro 2016 îl poate face pe Mutu să fie extrem de serios şi să se dedice ca nimeni altul. Organismul nu îl mai ajută ca altădată, însă dacă este cineva capabil să îl readucă în forma fizică optimă, acela este Tommy Neubert, preparatorul fizic al campioanei, crede Contra.

"Dacă are de gând să meargă la Euro, acest vis îl poate face să aibă o ambiție ieșită din comun și să tragă tare. Dacă merge la Steaua, toată lumea vorbește despre miracolele pe care le fac Reghecampf și Neubert. Staff-ul are deja 2-3 jucători care nu au jucat de ceva timp. Mă refer la Bourceanu și Marica. Nu au jucat de mult timp un meci oficial. Și Kharja. Cu Mutu ar fi 4, cu toate că el a jucat în ultimele meciuri din India, dar de atunci a trecut ceva vreme. Dacă ajunge la Steaua, ambiția asta de a ajunge la Campionatul European îl poate împinge în față. Trebuie însă să fie un jucător exemplu până atunci. Noi vorbim de Mutu dar nimeni nu-l întreabă pe selecționer dacă îl vrea pe Adi. Să-i dai speranța asta lui Mutu și după aia să nu-l chemi e mai urât decât să-i zici în față că nu contezi pe el. Ar fi mai onest să spui din prima dacă intră în planurile tale sau nu", a mai spus Contra.

4 goluri în 14 partide a înscris Mutu la precedenta aventură în Liga 1, la Petrolul