• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Adrian Mutu a fost invitat în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport 1. Întrebat de moderatorul emisiunii dacă ar merge la FCSB, directorul sportiv al celor de la Dinamo a lăsat de înțeles că nu ar refuza acest lucru și îi sfătuiește pe jucători să nu mai înjure echipele adverse, pentru că nu se știe niciodată unde pot ajunge.

Mă așteptam la această întrebare. Cred că am răspuns la acest lucru prin discursul meu, din acest lucru se înțelege ce am zis. Oamenii de acasă au înțeles.

Eu am făcut un discurs în care am spus că trebuie să respecți pe toată lumea și să lași o impresie frumoasă pe unde treci, iar dacă trebuie să faci o schimbare pentru cariera ta să o faci”, a declarat Adrian Mutu la Fotbal Club.

Mutu a amintit de episodul cu Alexandru Băluță și consideră că ce a făcut acesta a fost ”lipsă de respect”. După meciul cu Dinamo, încheiat cu scorul de 0-0, jucătorul celor de la CS U Craiova a luat o portavoce și a început să-i înjure pe ”câini”. Totuși, ”Briliantul” nu exclude posibilitatea ca mijlocașul oltenilor să ajungă în Ștefan cel Mare.

Important este să respecți cluburile, nu contează că joci la cea mai mare rivală. Uite, gestul lui Băluță, eu cred că a fost lipsit de respect față de fotbal, în primul rând. Eu cred că Băluță ar veni la Dinamo, dacă jucăm câțiva ani în cupele europene, poate nu-l mai luăm noi, sau dacă-și cere scuze poate-l luăm.

Eu zic că nu trebuie să înjuri un club, pentru că nu știi când poți să ajungi acolo. Cred că ar avea un început foarte greu la Dinamo, dar își va putea spăla păcatele doar pe teren. Eu cred că nu ar mai trebui să se întâmple acest lucru. Ok, poți să te duci, să dai din mână, dar să nu înjuri”, susține Mutu.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO Momentul în care Băluță scandează împotriva celor de la Dinamo