• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Transferul lui Adam Nemec la FCSB prinde tot mai mult contur, dacă este să îi dăm crezare lui Becali. Finanţatorul vicecampioanei a explicat de ce slovacul preferă să se transfere contra unei sume de bani decât să aştepte să semneze din postura de jucător liber de contract.

Atacantului de 32 de ani îi expiră contractul cu Dinamo în vara lui 2018, astfel că el poate semna gratis cu altă echipă, la începutului anului. Totuşi, există semnale că Negoiţă vrea să îl dea în perioada următoare, pentru a obţine bani din mutare. Paradoxal, şi Nemec doreşte să se rezolve transferul cât mai repede, ca urmare a unei clauze din contract: el va primi procent dintr-o eventuală vânzare a sa, de la Dinamo.

"Dacă pleacă liber, să zicem că ia un salariu de 25.000 de euro pe lună. Dar dacă pleacă prin transfer, are procente din suma de transfer. Câștigă mai mulți bani.

Cu cât ia Dinamo mai mulți bani, cu atât primește și el mai mult. Dacă Dinamo ia acum 500.000 de euro de la mine, ia și el bani mai mulți. În iarnă, Dinamo mai ia doar 250.000 de euro, că intră în ultimele şase luni. Lui îi convine acum să se rezolve acum transferul", a spus Becali, la ProX.

Becali a dezvăluit aseară, la Digi Sport, că a plusat la salariul lui Nemec: pe lângă jumătatea de milion de euro pregătită pentru rivală, latifundiarul îi oferă vârfului 15.000 de euro/lună şi 30.000 de euro la semnătură.

15 goluri și 6 pase de gol are Nemec în tricoul lui Dinamo, în 45 de meciuri

Nemec a ajuns la Dinamo în 2016 și mai are contract cu echipa pregătită de Vasile Miriuță până în 2018. Sezonul trecut, internaționalul slovac a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ”câinilor”, reușind să marcheze 13 goluri, în toate competițiile.