• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Juventus București 4-0. La stabilirea scorului final a contribuit și Eddy Harlem Gnohere (29 de ani). Atacantul francez a marcat la doar patru minute după ce a intrat pe teren.

Golul ”Bizonului”, al 11-lea din actualul sezon al Ligii 1, a fost marcat însă cu șansă, pentru că fotbalistul FCSB a deviat balonul cu spatele. Era o fază în care Florinel Coman era în prim plan, numai că mijlocașul a încercat un șut de la mare distanță. Cum pe traiectorie se afla Gnohere, mingea a luat o traiectorie suficient de bună pentru a-l învinge pe Drăghia.

Gnohere s-a bucurat după gol, a acceptat laudele colegilor, numai că a fost temperat în gesturi. La o zi după meci, prezent la Gala Fotbalului Românesc, francezul s-a ținut de glume și a spus că golul este sută la sută al lui.

”Golul cu Juventus nu este 50% al meu. Nu, nu! Sută la sută la mine, nu Coman”, a spus Gnhohere, după care a început să râdă.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Desemnat cel mai bun jucător străin al anuluin 2017, Gnohere speră să mai aibă ocazia de a mai primi și alte trofee în viitorul apropiat.

”Este primul meu trofeu individual, dar sper să iau și campionatul și Cupa României, alături de băieți, pentru că toate trofeele puse în joc sunt importante.

Cum important este și parcursul european. Ne dorim să câștigăm cu Lugano, pentru că vrem să mergem mai departe de pe primul loc”, a spus Gnohere.

”Este bine că Gnohere a marcat și cu spatele, important este ca el atunci când intră pe teren, indiferent că joacă 20 de minute, 90 sau 50, el intră, este profesionist, își face treaba cât poate de bine, ajută echipa foarte mult și ăsta este lucrul care mă bucură cel mai mult”, a spus și Dică, după meci.

11 goluri în 18 meciuri de Liga 1 are Gnohere în acest sezon.

VIDEO cu golul marcat de Gnohere