• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB joacă joi un meci foarte important pentru această perioadă a sezonului. Roş-albaştrii se duelează cu liderul CFR, care are un avans de 4 puncte în clasament.

Helmuth Duckadam e conştient de importanţa jocului şi susţine că un eşec în Gruia ar fi catastrofal pentru echipa lui Nicolae Dică, mai ales că duminică urmează Eternul Derby cu Dinamo.

"Eu cred că Steaua mâine trebuie să se impună. Normal trebuie să fie favorită. Cine are de pierdut mâine e Steaua, şi puncte şi loc în clasament. Ei rămân oricum pe primul loc, dar noi ne apropiem.

La meciul cu Dinamo, altfel ar sta lucrurile şi pentru noi. Chiar dacă vrem să mergem în primăvara europeană, nu trebuie să neglijăm deloc campionatul.

"O înfrângere la Cluj nu ar fi chiar catastrofală, dar pe aproape.
Noi trebuie să arătăm ca o viitoare campioană, cea mai bună echipă din România. Va fi important cine va marca primul gol", a spus Duckadam, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

FCSB - Dinamo se va juca duminică, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Plecarea FCSB a fost întârziată azi de condiţiile meteo, astfel că, în loc să decoleze la 19:50, roş-albaştrii au plecat spre Cluj cu o oră şi 40 de minute mai târziu.

În altă ordine de idei, Mihai Pintilii, Eddy-Harlem Gnohere, Dennis Man, Ionuț Larie și Ovidiu Popescu au în acest moment trei cartonașe galbene, astfel că încă un avertisment îi poate scoate din calcule pentru marele meci de duminică seară.

”Știu acest lucru, dar nu avem ce să facem. Avem un lot de 28 de jucători valoroși. Dacă dintre cei cinci jucători pasibili de suspendare vor fi unii care vor primi al patrulea cartonaș galben, atunci vom găsi soluții. Avem de unde.

Cu șase puncte, din următoarele două partide, aș fi mulțumit. Îmi doresc să obținem maximum din aceste două jocuri”, a spus, liniștit, Nicolae Dică, la conferința de presă.

CFR Cluj - FCSB va avea loc joi, de la ora 21.00, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.