• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali a anunțat miercuri seara, exclusiv în direct la Digi Sport, că transferul lui Marica la Steaua e rezolvat 99,99%. Jucătorul și-a dat acceptul și a efectuat vizita medicală, urmând ca apoi să semneze contractul și joi să plece la Belek, pentru a se alătura lotului campioanei, în campionat. Laurențiu Reghecampf a avut o primă reacție după ce a aflat despre transfer.

”Nu am cum să vă spun că e 100%. M-aș bucura foarte mult dacă s-ar rezolva. Sper să ajungă cât mai repede la cantonament, pentru că are nevoie de pregătire. Eu mi-am dorit foarte mult ca el să vină, la fel și patronul echipei, s-au făcut eforturi foarte mari.

Sunt sigur că va reveni. Ciprian este un jucător care are experiență, care poate ajuta echipa noastră să realizeze obiectivele pe care le avem. Sper să fie sănătos și să nu aibă parte de accidentări. Aveam nevoie de un atacant, cred că Ciprian ne va ajuta.

Avem destul timp la dispoziție, avem foarte multe meciuri de pregătire. Sper să nu aibă parte de accidentări, pentru că de restul ne vom ocupa noi. Își dorește foarte mult să ajungă la campionatul european cu echipa națională, este o motivație foarte mare pentru el.”, a spus Reghecampf, prin telefon, în direct la Digi Sport Special, pe Digi Sport 1.