• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gaz Metan a învins-o pe Steaua cu 1-0, dar Cristi Pustai recunoaște că echipa sa a avut și șansă, mai ales în 10 oameni. Acum, medieșenii își propun să bată și revelația Craiova, pe teren propriu.

Gaz Metan Mediaş a marcat unicul gol al întâlnirii cu Steaua în minutul 26, prin mijlocaşul Alexandru Munteanu, care a profitat de o deviere a fundaşului Bogdan Mitrea. Medieşenii au evoluat şi cu un jucător în minus, după eliminarea lui Alexandru Creţu, în minutul 71.

"Sunt mulţumit de ceea ce am reuşit, un joc bun, în urma căruia ne-a ieşit ceea ce ne-am propus. Creţu a făcut două greşeli şi atunci când vrei să faci prea mult, atunci greşeşti şi o să avem o discuţie. Steaua a ratat multe ocazii, am venit să facem ce ştim, să fim periculoşi pe tranziţia pozitivă, dar puteam să avem şi 2-0, la ratarea lui Llullaku.

Am avut şi noroc, pentru că este greu să joci împotriva Stelei cu un om în minus şi am rezistat foarte bine. Am reuşit de mai multe ori să câştig cu Steaua, am respectat cea mai galonată echipă din ţară, dar noi ne-am văzut de treaba noastră. Gaz Metan a arătat că este echipă greu de învins, dar va trebui să mai lucrăm mult la jocul poziţional. Totuși, sunt mulţumit de ce am reuşit până acum. Ne dorim să încheiem cu o victorie la Mediaş, împotriva Craiovei, pentru că acasă am mai bătut şi Viitorul, o altă echipă puternică. Îmi doresc să încheiem bine turul şi la această oră, cred că suntem o nucă tare", a declarat Cristian Pustai.

Gaz Metan Mediaş este pe locul 6 în campionat, poziţie de play-off, cu 19 puncte, cu o etapă înainte de finalul turului. Echipa antrenată de Cristian Pustai va juca în etapa a 13-a, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova.