• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Daniel Oprița a avut o reacție dură la adresa patronului lui Juventus, după ce nu a fost lăsat să conducă antrenamentul de luni.

Venit împreună cu secunzii la baza din Colentina, Oprița a rămas uluit de ce i se întâmplă și a explicat situația sa.

"Deocamdată, eu mai sunt la Juventus. Am venit să ne înțelegem, dar am fost tratați cum nu mă așteptam după doi ani în care am fost la clubul acesta.

Nu am fost lăsați să intrăm la stadion, probabil domnul Ciuclea (n.n. patron Juventus) a fost deranjat de declarațiile mele de după meci. Eu zic că am făcut niște declarații normale. Nu puteam să reziliez așa cum a vrut patronul. Eu am vrut să rezilez, dar nu, așa, în trei secunde, în orice condiții. Nu am nevoie de bani mai mulți decât mi se cuvin", a spus Oprița, pentru Digi Sport.

Apoi, antrenorul i-a reproșat patronului Ionel Ciuglea că a jignit jucătorii la pauza meciului cu FCSB, dar și că nu și-a respectat promisiunea față de fotbaliști, după promovarea în Liga 1.

"La meciul cu Steaua, patronul a intrat în vestiar la pauză, a jignit jucătorii, dar și pe mine. La cum m-au tratat, am ambiție mai mare să merg până la capăt. Am doi ani de contract.

Patronul a început cu rezilierea contractelor jucătorilor, să încercăm să le înjumătățim și era clar că nu sunt perspective bune și nu prea am fost de acord cu lucrurile acestea. Asta am cerut, puțin mai mult ajutor.

Domnul Ciuclea a zis că are cuvânt și le-a promis jucătorilor la promovare că o să dea 25% din drepturile tv, să împartă jucătorii, ceea ce nu s-a întâmplat. Iar acum băieții intreabă dacă se mai întâmplă lucrul acesta", a mai declarat Oprița.