• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - FCSB 0-0. CFR a scos un egal cu liderul FCSB (0-0), într-un meci în care a avut multe ocazii, mai ales în prima repriză, iar Vasile Miriuță crede că ardelenii erau azi pe primul loc, dacă nu plecau cu penalizare.

"Dacă nu plecam cu acel minus 6, astăzi eram în faţa Stelei, vă garantez eu. Mă bucură că Deac şi Larie vor să continue, sunt doi jucători excepţionali. Cu noul patron, sper să facem o echipă puternică şi să ne luptăm la campionat", a spus Miriuță.

"Obiectivul e să terminăm cât mai sus, de aceea am folosit o echipă ofensivă, azi. Dacă ne uităm per ansamblu, rezultatul e echitabil. Cu toate că în prima repriză am avut ocazii multe de a marca.

În repriza a doua, au avut şi ei şanse de a înscrie pe greşelile noastre individuale. Dar am controlat meciul de la un cap la altul, l-am anihilat pe Alibec, sunt mulţumit", a afirmat Miriuță, la microfonul Digi Sport.

Deși Viitorul este în scădere vizibilă de formă, Miriuță crede că lupta dintre echipa lui Hagi și FCSB nu este încheiată. Distanța dintre cele două este de 3 puncte. "Orice e posibil. Au meci direct, acum, cu Viitorul, iar dacă învinge Hagi, atunci egalează".