• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CFR a reuşit să îi transfere în această toamnă pe Costache şi Mailat, doi tineri de mare viitor, însă clujenii nu se vor opri aici. Conducerea vizează noi mutări, iar pe listă se află şi Stanciu.

Ardelenii se luptă la titlu, iar pentru realizarea obiectivului sunt gata de orice sacrificiu. S-a vorbit chiar de un împrumut al lui Stanciu de la Anderlecht, însă Vanhaezebrouck a început să îi dea şanse mijlocaşului român. În aceste condiţiile o revenire în Liga 1 are şanse minime de reuşită, lucru recunoscut de Dan Petrescu. Totuşi, tehnicianul a recunoscut că şi-l doreşte, însă mingea e în "curtea" fotbalistului.

"Orice jucător bun de la naţională e interesant, dar nu au fost niciodată discuţii, nu am vorbit despre el şi nu cred că Stanciu ar dori să vină. Din ce am înţeles, el vrea să stea într-un campionat bun. Totul depinde de el", a declarat Dan Petrescu.

Din informaţiile Digi Sport, CFR va transfera doi brazilieni, dintre care pentru unul sunt dispuşi să dea şi până la două milioane de euro! Directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, se află deja în Brazilia şi va urmări partide din acest weekend şi mai multe de la finalul săptămânii viitoare.

Până la oficializarea vreunui transfer, CFR are şansa să revină pe primul loc în Liga 1. Clujenii dau piept în această seară, de la 20:45, cu Dinamo, în deplasare. Partida poate fi urmărită pe Digi Sport 1 şi LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.