• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua mai are două ţinte pentru această perioadă de transferuri, Andrei Ivan şi Gabriel Enache, dar jucătorul Astrei Giurgiu, care se află în ultimele 6 luni de contract cu liderul, e la un pas de a fi reprimit la echipă, ceea ce ar face ca echipa campioană să nu aducă niciun fotbalist giurgiuvean dintre cei 6 pe care i-a avut în vizor.

"Enache îşi va cere scuze în faţa echipei şi totul va intra pe un făgaş normal", a spus preşedintele Dani Coman, după ce jucătorul de 25 de ani şi-a manifestat dorinţa de a ajunge la Steaua.

Totuşi, gruparea "roş-albastră" mai poate spera la mutarea internaţionalului român, ţinând cont că Astra a transferat în această iarnă un fundaş dreapta de meserie, Adrian Scarlatache.

Un alt jucător important al lui Marius Şumudică va putea ajunge la Steaua, dar abia de la vară. Valerică Găman, aflat şi el în ultimele şase luni de contract, a ales să ajute Astra în ultima parte a sezonului, înainte de a trece sub comanda lui Reghecampf, mai ales că, la finalul sezonului, Fernando Varela are mari şanse să prindă un contract în străinătate.

"E în ultimele 6 luni de contract, nu mă deranjează că Steaua s-a întâlnit cu fratele lui. El poate da curs oricărei alte oferte, dar eu îl cunosc foarte bine. El a dat mult pentru Astra şi tot ce a realizat a realizat şi datorită acestui club şi dacă va fi ceva, sunt convins că mă va anunţa în timp util", a declarat și Marius Şumudică la Digi Sport.

Astfel, după ce iniţial a dorit 6 jucători ai Astrei, Steaua ar putea rămâne fără nicio mutare, după această iarnă, cel puţin. Constantin Budescu, Gabriel Enache, DeniS Alibec, William De Amorim, Junior Morais şi Valerică Găman sunt fotbaliştii pe care i-a vrut Gigi Becali.