• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 16:30: Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a ţinut să clarifice situaţia lui Nicuşor Stanciu, jucător care este monitorizat de mai multe echipe din străinătate. Una dintre formaţii este FC Krasnodar, însă tehnicianul campioanei a afirmat că nu se pune problema ca mijlocaşul să plece în această iarnă.

"Stanciu nu pleacă acum, iar dacă va pleca, atunci când o va face, suma va fi mult peste 3,5 milioane de euro", a declarat Laurentiu Reghecampf, într-o conferinţă de presă.


Steaua a reuşit 10 transferuri în acestă iarnă, dacă îl punem la socoteală şi pe cel al lui Timo Gebhart. A venit însă momentul în care Gigi Becali să şi vândă şi primul pe listă este Nicuşor Stanciu, pentru care campioana are o ofertă de nerefuzat din Rusia.

FC Krasnodar este echipa care vrea să ofere 3 milioane de euro pentru mijlocaşul de 22 de ani, pe care reprezentanţii clubului rus l-au urmărit la lucru în amicalul cu Young Boys Berna (2-2), anunţă prosport.ro. Oficialii vor fi cu ochii pe jucătorul venit de la Vaslui şi în al doilea cantonament al Stelei.

Stanciu ar urma să primească un salariu tentant de 700.000 de dolari pe sezon la clubul format în 2008 şi poate pleca, ţinând cont că, sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, acesta nu a avut postul de titular asigurat.

10 goluri şi 4 pase decisive a adunat Stanciu în cele 25 de meciuri disputate în acest sezon, în toate competiţiile.

Steaua - Ujpest, al doilea amical al campioanei din această iarnă, se va disputa marţi, de la ora 19:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro