• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Extrem de supărat după prestaţia propriilor jucători în egalul de la Cluj, scor 0-0, Becali a anunţat o adevărată revoluţie în echipa sa, în vară. De Amorim are postul serios ameninţat, Enache - fotbalist care "e anti-gol, e exact ca Tade"- la fel, patronul roş-albaştrilor dorind cu totul altceva de la formaţia sa.

În direct la Digi Sport, la emisiunea Fotbal Club, numărul unu de la FCSB a explicat pentru ce îşi doreşte nu mai puţin de 10 jucători noi în perspectiva viitorului sezon.

"Ştiţi de ce am nevoie de 10 transferuri? Mi-a dat ideea un băiat al vostru, la Fotbal European: a spus că Zidane a format o echipă de campioni. Asta vreau şi eu la Steaua. Când ai nevoie să câştigi un meci, îl câştigi. Vreau să am doar campioni în echipă, cu mentalitate de învingători", a spus Becali la Fotbal Club.

Referindu-se la actele de indisciplină din lot - episodul Alibec a fost ultimul -, Becali a explicat încă o dată de ce este atât de supărat pe Muniru.

"Au fost acte de indisciplină...le ştiţi: Muniru şi Tamaş. Muniru a greşit, nu Tănase. Ştiţi de ce? Dacă se permit glumele, e în regulă. Voi dacă îmi spuneţi "oierule", nu mă supăr dacă vă permit asta. Aşa că dacă Tănase i-a spus de 100 de ori "maimuţă", pentru că îşi permiteau, asta înseamnă că trebuie să te comporţi aşa a 101-a oară. Adică de 100 de ori nu te-a deranjat, dar acum faci scandal?", a mai spus Becali.

Muniru nu a prins lotul lui Reghe pentru partida de la Cluj, Reghecampf fiind extrem de nemulţumit de prestaţia sa în confruntarea precedentă (cu CS U Craiova, scor 1-0).