• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR Cluj - FCSB 0-0. Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a fost total nemulțumit de evoluția multora dintre jucători în partida din Gruia. Becali a lăudat doar patru fotbaliști, dar a și spus, ÎN DIRECT la ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, că William de Amorim va fi alt jucător, alături de Muniru, de care se va despărți la vară. 

"Amorim mai stă el vreodată la Steaua? Dacă vrei să rămâi, din 10 meciuri, în 9 trebuie să evoluezi ca lumea. Amorim primeşte pasă şi îi spune adversarului <ia tu mingea, mie nu îmi place de ea>. Aşa se joacă fotbal?", a spus Becali, la Digi Sport

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Omul care decide totul la FCSB a spus că vrea să facă o echipă de campioni și a precizat ce decizie a luat în cazul lui Alibec, ca urmare a gestului deplasat pe care l-a făcut atacantul în meciul cu CFR.

De Amorim nu a reușit să se impună în garnitura roș-albaștrilor și n-a mai repetat evoluțiile bune pe care le-a avut la Astra. În august 2016, când i-au obținut semnătura, oficialii roș-albaștrilor erau foarte încântați de transfer. În plus, Becali i-a pus o clauză de reziliere brazilianului, în valoare de 10 milioane de euro, fiind convins că va fi o altă afacere de succes.

36 de meciuri a bifat De Amorim, în tricoul roș-albaștrilor, în toate competițiile, echipă pentru care a marcat două goluri.

FCSB - Viitorul, programat luni, 24 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.