• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Marius Şumudică a dezvăluit că şi l-ar dori pe Alibec la Kayserispor, însă înţelege că o asemenea mutare e imposibilă, gruparea turcă neavând încă forţa financiară necesară.

În contextul scandalului de la FCSB, Şumudică l-a criticat pe preferatul său, explicându-i că greşeşte, însă visează la ziua în care îl va antrena din nou. Întrebat de moderator dacă a luat vreo clipă în calcul posibilitatea de a-l transfera, tehnicianul a explicat de ce o asemenea mutare nu e posibilă.

"Eu nu pot să îl iau pe Alibec, că nu îşi permite echipa. Că l-aş lua mâine. Încă nu ne permitem aşa mutare, abia am dat 1,2 milioane de euro pe Boldrin", a spus Şumudică, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

FCSB şi Alibec nu fac însă "casă bună", astfel că un transfer în iarnă e varianta win-win. S-a vorbit în vară despre interesul lui Porto, dar şi despre echipe din Anglia care îl monitorizează, însă în contextul eclipsei de formă, dar şi al scandalurilor în care a fost implicat, o mutare nu mai pare deloc sigură.

Totuşi, Şumi e convins că un fotbalist cu talentul lui Alibec va primi cât de curând o ofertă consistentă, astfel că nu îl mai vede din primăvară sub comanda lui Dică

"Cred că ar fi cea mai bună soluţie pentru el să se transfere. Nu doar pentru el, cât şi pentru domnul Becali. Vorbim de bani foarte mulţi, e bugetul echipei pe un an de zile", a mai spus tehnicianul sub comanda căruia Alibec a dat cel mai bun randament din carieră.

În acest moment, vârful este exclus din lotul FCSB, însă Becali a explicat astăzi că foarte probabil acesta va fi reprimit curând alături de Budescu&Co.