• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Marius Șumudică nu s-a hotărât încă ce va face din vară, când îi va expira contractul cu Astra. Antrenorul de 46 de ani este dorit de CS U Craiova și nu exclude să ajungă în Bănie. De altfel, tehnicianul este sfătuit și de un jucător de-ai săi să aleagă CS U.

Aflat la Craiova, unde s-a recuperat după accidentarea suferită în meciul cu CFR, Silviu Lung Jr. este încântat de stadionul care se construiește în Bănie și e convins că lui Șumudică va fi mulțumit de ce va găsi în capitala Olteniei.

”Stadionul de la Craiova este superb. Infrastructura pe care o să o aibă Universtatea Craiova este a unei echipe de top, multe terenuri de antrenament foarte bune.

Cred eu că, dacă domnul Șumudică o să vină aici o să-i placă și-i doresc multă baftă, indiferent de destinația pe care o va avea. El a făcut performanță la Astra”, a declarat Silviu Lung jr. pentru Digi Sport.

Șumudică a dezvăluit că a fost aproape de CS U și în vara trecută, dar nu a ajuns la o înțelegere cu finanțatorul echipei.

Ajuns la 27 de ani, Silviu Lung jr. mai are un an de contract cu Astra și recunoaște că și-ar dori să prindă un transfer în străinătate.

”Eu cred că încă mai pot progresa, sunt la o vârstă când încă mai pot acumula și de aceea mi-aș dori o experiență în străinătate”, a mai spus Lung jr.

Silviu Lung este un jucător crescut de Universitatea Craiova și a evoluat până în prezent la FC Universitatea Craiova și Astra, unde a ajuns în 2011.

2,3 milioane de euro este cota de piață a lui Lung junior, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT