• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - ACS Poli Timișoara 7-0. Florinel Coman (19 ani) a fost unul dintre remarcații partidei de pe ”Arena Națională”, prin faptul că a realizat o ”dublă”, practic primele sale goluri de când a semnat cu roș-albaștrii.

Vizibil emoționat, extrema a vorbit la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport și a spus că el și colegii săi trebuie să demonstreze în continuare că sunt cei mai buni din România.

”A fost un meci spectaculos, am marcat foarte multe goluri, ne-am făcut jocul așa cum ne-am dorit. Este o victorie de moral pentru următorul meci.

Eu sunt din ce în ce mai bine, dar vom vedea ce va fi. Sunt primele goluri ale mele la Steaua, dar sper să mai marchez în continuare. Chiar dacă evoluez pe un post diferit de ce jucam la Viitorul. E un sistem nou, chiar nou, sper să mă acomodez”, a spus Coman, după meci.

Mijlocașul a ținut să le mulțumească și celor de la Viitorul, care s-au impus în fața CFR-ului, scor 1-0, în aceeași etapă, dar a subliniat că Steaua este cea mai bună echipă din România.

”Le mulțumim celor de la Viitorul pentru că au bătut CFR-ul. Cât despre noi, dacă avem cele mai multe goluri, suntem cea mai bună echipă din campionat. Trebuie să demonstrăm însă, în continuare, că suntem cei mai buni”, a mai spus Coman, la Digi Sport.

Chestionat despre partida din etapa următoare, cu CS U Craiova, meci care are șanse să se joace pe noul ”Oblemenco”, Coman a replicat, tot la ”Digi Sport Special”:

”Despre ce presiune vorbim? Jucăm în Europa. Nu contează dacă se va juca la Craiova sau la Severin. Mergem la victorie. Presiunea e pe ei!”.

VIDEO cu primul gol al lui Coman

VIDEO cu al doilea gol al lui Coman

VIDEO cu declarațiile lui Coman