• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Jeremy Bokila (29 de ani) n-a mai reușit o prestație la fel de bună precum cea de la Mediaș, când a și marcat primul său gol din 2017, astfel că Vasile Miriuță a decis să-l scoată din teren în minutul 69 iar în locul său a intrat Ionuț Șerban.

”Jeremy e huiduit de când a venit aici. Şi azi şi-a dat silinţa cât a putut. Nu e uşor pentru el să fie injurat de la începutul jocului”, a spus Vasilie Miriuță, tehnicianul roș-albilor după eșecul cu ardelenii.

În drum spre vestiare, congolezul a trebuit să suporte și huiduielile celor aproximativ 2.000 de fani prezenți în tribunele stadionului din ”Ștefan cel Mare”. A treia oară titular în garnitura roș-albilor, Bokila nu a reușit deloc să le dea peste nas celor de la CFR că au renunțat prea ușor la el.

Miriuță a dezvălui, înaintea partidei, ce i-a promis Bokila. "A zis țiganu' că dă gol mâine!”, a spus tehnicianul, sâmbătă. După ce a spus ”țiganu”, Miriuță a explicat că fotbalistul nu este deranjat de porecla cu care s-a ales în vestiar.

Bokila a marcat un singur gol pentru Dinamo.