• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. "Roş-albaştrii" au rămas cu un singur punct adunat în ultimele 3 etape, după încă o evoluţie ştearsă a formaţiei conduse de Laurenţiu Reghecampf. Unul dintre căpitanii vicecampioanei, Alin Toşca, a caracterizat meciul de pe Arena Naţională, unul pierdut după 3 greşeli făcute de colegii săi.

"Sunt mulţi nervi în acest moment şi suntem agitaţi toţi. Am pierdut un meci foarte important pe trei greşeli copilăreşti. Am început meciul foarte bine, am înscris, după care am luat două goluri în urma unor faze fixe. După ce am marcat nu s-a schimbat nimic. Din contră, aveam mai multă încredere. O să avem şedinţă şi vom vorbi atunci.

Nu ştiu ce înseamnă un meci prost. Dominăm majoritatea partidelor, avem ocazii de a marca, dar ratăm foarte mult. Sper să marcăm mai mult şi să fructificăm ocaziile pe care le avem. Nu e criză la Steaua. Ţinem capul sus şi încercăm să câştigăm următorul meci. Îmi doresc să rămânem pe primul loc şi o să luptăm pentru asta", a spus Toşca, la finalul partidei.

Greşelile la care se referă Toşca au fost comise de Mihai Pintilii - a făcut penalty la golul egalizator, Marko Momcilovic - l-a scăpat din marcaj pe Nedelcearu la reuşita dinamovistului, iar Niţă şi Tamaş s-au făcut de râs la golul desprinderii gazdelor, înscris de Adam Nemec.

După 18 etape disputate în Liga 1, campionatul e relansat: Steaua e pe primul loc (34 de puncte), dar avantajul faţă de urmăritoare s-a micşorat: CS U Craiova şi Viitorul au câte 33, iar Dinamo a ajuns şi ea la 29.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI TOŞCA