• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

După Ciprian Deac, un alt jucător al celor de la CFR Cluj, Ionuţ Larie, îl refuză pe Gigi Becali şi anunţă că nu vrea să se transfere la FCSB. Fundaşul de 30 de ani era una dintre ţintele declarate ale patronului roş-albaştrilor.

La finalul partidei pe care CFR a încheiat-o la egalitate cu FCSB pe teren propriu, scor 0-0, Larie a recunoscut că Deac l-a convins să continue în Gruia.

"Chiar azi am vorbit cu el şi m-a sfătuit să rămân. Dacă voi ajunge la o înţelegere, probabil voi rămâne, pentru că mă simt foarte bine aici", a declarat apărătorul clujenilor.

În urmă cu doar câteva zile, Larie lăsa uşa deschisă unor eventuale negocieri cu actualul lider al Ligii 1.

"Până în acest moment nu am mai primit nici o propunere de prelungire a contractului meu cu CFR Cluj, dar mi s-a spus că vom discuta după ce se rezolvă problema cu insolvența. În această vară voi rămâne liber de contract. Voi analiza orice ofertă interesantă pe care o voi primi, fie că e vorba de la CFR, Steaua sau din altă parte", spunea fundaşul.

Antrenorul clujenilor, Vasile Miriuţă, este fericit că jucătorii săi importanţi îşi doresc să rămână la CFR, pentru a încerca să rivalizeze FCSB în viitorul sezon.

"Mă bucură că Deac şi Larie vor să continue, sunt doi jucători excepţionali. Cu noul patron, sper să facem o echipă puternică şi să ne luptăm la campionat", a precizat Miriuţă.

Până în stagiunea următoare, CFR trebuie să se mulţumească să privească cum alte echipe luptă pentru primul loc. Fost jucător la Viitorul, Larie speră ca formaţia lui Gică Hagi să aibă câştig de cauză în faţa roş-albaştrilor.

"Eu sper să câştige Viitorul, pentru că am fost 4 ani acolo şi le ţin pumnii", a spus Ionuţ Larie.