• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, Gabi Balint propune o serie de măsuri care ar putea îmbunătăți situația de la Dinamo, unde apele sunt tot mai agitate, după ce a fost pusă sub semnul întrebării și soarta antrenorului Vasile Miriuță.

Victor Pițurcă și Claudiu Niculescu au recunoscut că șefii clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare i-au contactat pentru a le propune locul ocupat acum de Miriuță, dar antrenorul a fost reconfirmat, după refuzurile lor.

După ce a picat varianta schimbării de pe banca tehnică, Balint propune un alt fel de "șoc pentru echipă", pentru rezolvarea problemelor mentale ale jucătorilor, pe care le identifică drept cauza principală a lipsei de rezultate. Ambele soluții presupun eforturi financiare din partea patronului Ionuț Negoiță: mutarea pe Arena Națională a meciurilor de pe teren propriu și prime pentru calificarea în play-off.

"E nevoie de un şoc la echipă, poate nişte prime promise jucătorilor în cazul în care reuşesc să prindă play-off-ul. Poate ar fi mai bine să joace pe Arena Naţională. Poate că jucătorii ar fi mult mai motivaţi acolo. Problema la jucători e una mentală. Miriuţă a lucrat cu ei, nu se pune problema că jucătorii sunt nepregătiţi. Faţă de echipa din sezonul trecut, categoric că Dinamo a scăzut din valoare. În plus, jucătorii care au jucat la un anumit nivel, Hanca şi Filip, nu mai au aceleaşi evoluţii", a spus Gabi Balint, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.