• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Vasile Miriuță a fost reconfirmat ca antrenor principal la Dinamo, după ce Claudiu Niculescu a refuzat oferta, dar actualul tehnician al roș-albilor are mari șanse să fie dat afară în pauza de iarnă.

Când au decis că nu mai vor să continue cu Miriuță, oficialii roș-albilor l-au contactat  luni, 20 noiembrie, pe Victor Pițurcă, după cum a scris Gazeta, dar fostul selecționer a refuzat. Colegii de la ”Fotbal Club” au luat legătura cu Pițurcă iar acesta a confirmat negocierile!

Deși nu a dorit să intre prin telefon, Victor Pițurcă i-a povestit lui Radu Naum, realizatorul emisiunii de la Digi Sport, exact ce s-a întâmplat.

Astfel, Pițurcă a spus că luni a fost abordat de către cei de la Dinamo, care i-au propus să preia imediat echipa, cu o insistență rar întâlnită. Ex-selecționerul a declinat însă oferta și a motivat decizia prin faptul că nu este de acord să se implice într-un proiect în mijlocul sezonului.

Însă, Pițurcă nu le-a retezat de tot speranțele celor din conducerea ”câinilor”. Tot pentru Digi Sport, Pițurcă a mai spus că dacă va fi să ajungă la Dinamo atunci o va face eventual la iarnă, adică într-o pauză de sezon.

După ce a auzit aceste detalii, Gabi Balint, expert Digi Sport, de asemenea prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, nu a fost lipsit de reacție:

”A, înseamnă că Miriuță tocmai a fost reconfirmat în funcția de antrenor interimar!”, a spus Balint, la Digi Sport.