• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gabriel Enache este unul dintre jucătorii doriţi insistent la Steaua în această iarnă, iar fotbalistul de bandă al liderului Astra Giurgiu a făcut valuri cu o declaraţia dată în urmă cu câteva zile.

"Ar fi un pas foarte mare, e cea mai puternică echipă din România, singura care vrea să investească în momentul de față și care își dorește să se califice în Champions League. Fiecare jucător din Liga 1, cred, că își dorește să joace la Steaua", a spus Enache.

După meciul naţionalei cu Torpedo Kutaisi, câştigat cu 5-1 şi în care a deschis scorul, Enache a vorbit despre declaraţia respectivă, susţinând că a fost înţeles greşit.

"Eu am zis un lucru foarte simplu şi foarte adevărat, dar peste tot s-a înţeles greşit. Acum lucrurile sunt în regulă şi nu e niciun fel de problemă. Am vorbit şi la echipă, nu e nicio problemă.

În momentul de faţă, sunt la Astra. Nu a fost uşor deloc să rămân concentrat, dar nu m-am gândit decât la naţională, să fiu 100% şi să fac o impresie foarte bună aici", a spus jucătorul de 25 de ani.

Între timp, Enache speră să aibă evoluţii care să-i permită să se afle în lotul pentru Euro 2016.

"Normal că mă gândesc la lotul pentru Euro 2016, dar important e să joc la echipa de club, să nu mă culc pe o ureche", a precizat fostbalistul Astrei.