• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua continuă "ofensiva" pentru transferul lui Andrei Ivan, deși jucătorul a afirmat pentru Digi Sport că nu este tentat de oferta primită de la campioana României, așteptând să plece în străinătate, acolo unde este dorit de Costel Gâlcă, la Espanyol.

"Încă se mai discută, pentru că un transfer și, mai ales al unui jucător care a captat interes, este un proces de negociere care poate dura mai mult.

Dacă jucătorul este extraordinar de valoros și este de națională, la această vârstă (n.n. 19 ani) declarațiile, dacă au fost făcute, pot fi trecute cu vederea", a spus Valeriu Argăseală, care a menționat că Steaua îi dorește în continuare pe Budescu și Enache.

Espanyol va reveni cu o ofertă îmbunătăţită pentru Andrei Ivan: împrumut până la vară şi o sumă mai mare de două milioane de euro pentru un transfer definitiv.