• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Declarat cel mai bun fotbalist de la Cordoba în 2015 și golgheter al echipei sale în acest sezon din Segunda Division, Florin Andone este atacantul român cu cea mai bună cotă în acest moment. L-a dorit și Steaua, pe când conducerea tehnică era deținută de Mirel Rădoi și Nicolae Dică.

Andone (22 de ani) tocmai a semnat un nou contract la Cordoba, valabil până în 2018 iar de el s-au interesat inclusiv cluburi din Anglia, cum ar fi Southampton, din Premier League, ori Brighton & Hove Albion, din Championship.

În vară, când Mirel Rădoi și Nicolae Dică au preluat banca tehnică a Stelei, roș-albaștrii s-au interesat la Cordoba de serviciile atacantului. Nu au ajuns să discute și despre salariul jucătorului, fiindcă prețul mare cerut de spanioli a făcut ca roș-albaștrii să se retragă imediat.

6 milioane de euro a cerut Cordoba pentru a-l lăsa pe Andone să plece, suma reprezentând clauza de reziliere din vechiul contract al atacantului.

"În vară, când am venit eu și Mirel Rădoi, ne doream îl luăm pe Andone. S-au cerut bani mulți atunci, ca sumă de transfer. Nu am ajuns la salariu, a fost doar un interes al nostru. Am renunțat, când am auzit suma de transfer cerută de Cordoba", a declarat Nicolae Dică, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

4 meciuri și un gol are Florin Andone în prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în 2015. 3 dintre partide au fost oficiale (cu Irlanda de Nord, Grecia și Finlanda, în preliminariile EURO 2016), iar atacantul a punctat în remiza din amicalul cu Italia (1-1).