• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

UPDATE 18:30 Transferul lui Steliano Filip în Rusia, la Dinamo Moscova, a picat! Ionuț Negoiță a refuzat oferta rușilor, care a fost în cele din urmă de doar 800.000 de euro.

În aceste condiții, jucătorul va continua la Dinamo, în condițiile în care perioada de transferuri din Rusia se încheie vineri, la ora 00:00.


 

Aşa cum digisport.ro a anunţat în EXCLUSIVITATE, Steliano Filip este aproape de o despărţire de Dinamo. Fotbalistul de 21 de ani are o ofertă concretă din Rusia şi aşteaptă răspunsul grupării din Ştefan cel Mare.

"Ruptura" dintre Mircea Rednic şi Steliano Filip ar putea duce la despărţirea lui Dinamo de internaţionalul român. Fotbalistul a intrat în dizgraţia antrenorului, după ce s-a declarat nedreptăţit, în momentul în care Rednic a ales să-i dea banderola de căpitan lui Paul Anton. Atât Filip, cât şi tehnicianul formaţiei roş-albe agreează varianta despărţirii, însă răspunsul oficial este aşteptat dinspre birourile şefilor. Dinamo are pe masă o ofertă de 1,3 milioane de euro pentru Steliano Filip. Două echipe şi-au manifestat interesul pentru jucătorul român - CSKA Moscova şi Dinamo Moscova - însă pe ultima sută de metri fosta echipă a lui Dan Petrescu i-a luat faţa rivalei locale.

Perioada de mercato din Rusia se încheie mâine, astfel că azi e ziua decisivă pentru perfectarea transferului lui Filip la Dinamo Moscova. Dacă şefii lui Dinamo vor da curs ofertei, jucătorul va trebui să plece în Rusia pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna contractul. Totul trebuie să se rezolve până vineri, la ora 00:00.

Rednic şi-a dat şi el acordul pentru plecarea fundaşului, mai ales că are variante de rezervă. Vlad Olteanu, care a jucat foarte bine contra Botoşaniului, va fi titular. Concurenţă pe post urmează să-i facă Andrei Peteleu (Petrolul), care şi-a depus memoriu şi aşteaptă un verdic favorabil din partea Comisiei de Soluţionare a Litigiilor pentru a semna cu Dinamo.

21 de ani are Filip

10 jucători a adus Dinamo în această iarnă: Rîmniceanu, Muţiu (portari), Hanca, Olteanu, Ekeng, Bartalsstovu, Kortzorg, Lazăr (revenit după împrumutul la Chiajna), Batin şi Bicfalvi. Al 11-lea ar putea fi Peteleu

11 jucători au plecat de la Dinamo: Abraham, Popescu (portari), Fai, Feussi, Ghomsi, Vojnovic, Van Haaren, Şerban, C. Matei, Gavrilă, Shalaj. Al 12-lea ar putea fi Filip

1,25 milioane de euro e cota de piaţă a lui Filip

1,3 milioane de euro oferă Dinamo Moscova pentru Filip