• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dumitru Dragomir, invitatul special al emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ediția de duminică, 16 octombrie, a spus că-l vede pe actualul director sportiv al Stelei, MM Stoica, drept unul dintre viitorii președinți ai Ligii Profesioniste de Fotbal.

Reacția oficialului roș-albaștrilor nu a întârziat și a fost una surprinzătoare.

”Este o glumă a lui Dumitru Dragomir. Dacă nu este o glumă, atunci îi mulțumesc pentru apreciere. Însă, nu sunt interesat și nu voi fi interesat niciodată să ocup o funcție într-un for al fotbalului românesc. Mă interesează doar Steaua!”, a spus MM, într-o intervenție exclusivă la Digi Sport.

La ”Matinal”, Dragomir a mai spus răspicat de ce nu-l consideră pe Gino Iorgulescu omul potrivit pentru șefia LPF.

"Gino n-a fost un conducător rău, dar a falimentat două cluburi: Progresul și Naționalul. Eu știu că nu e unul și același, sunt două. În afară de asta, a spart o echipă frumoasă, a avut probleme cu jucătorii. Nu zic de McKain la Timișoara, eu nu sunt ca el, nu vreau să fac rău. Totuși, între Gino și Burleanu e o diferență ca între Steaua și Chimia Baldovinești", a mai spus fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Gino nu știe cum să scape de fotbal. Nu mă interesează, să se ducă cine vrea. Eu am 70 de ani, nu mai vreau! Sunt atâția care se pot duce. MM Stoica, Dănciulescu, Horoba. Nimeni nu-l bagă în seamă pe Horoba, care e încă tânăr", a încheiat Dragomir la Digi Sport.