• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Vestea că Fernando Varela (27 de ani) ar putea ajunge la Lazio, în locul accidentatului Stefan De Vrij, nu i-a luat prin surprindere pe oficialii Stelei. Aceștia au deja o soluție pentru a acoperi golul din apărare pe care-l va lăsa capverdianul.

Șefii Stelei consideră că Ivan Gonzalez de la ASA Târgu Mureș reprezintă o variantă foarte bună pentru a-l înlocui pe Varela. Fotbalistul spaniol are aceeași vârstă cu actualul stelist, stă mai bine la înălțime (184 de cm, cu doi mai mult față de Varela) și are cu trei kilograme mai puțin (80/83).

În plus, evoluțiile constant bune ale lui Gonzalez, de când a venit, în februarie 2015, la gruparea de pe Mureș, l-au adus în atenția roș-albaștrilor, care l-au dorit și în vară. Atunci, cei de la Steaua au încercat să profite de situația financiară precară a celor de la ASA, când a plecat și Dan Petrescu, dar până la urmă tranzacția nu s-a mai finalizat.

Negocierile se pot relua în pauza de iarnă. Dacă cele două cluburi se înțeleg, rămâne problema salariului pe care fotbalistul ar urma să-l primească la Steaua. Finanțatorul Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că nu mai vrea să ofere salarii mari, iar acesta a fost motivul pentru care roș-albaștrii au ratat câțiva jucători importanți în vară.

29 de meciuri a bifat Ivan Gonzalez în tricoul lui ASA pentru care a marcat de două ori, în acest sezon, în preliminariile Europa League și în Liga 1, din februarie 2015 de când a semnat cu gruparea de pe Mureș.