• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Steaua - Young Boys Berna 2-2. Roș-albaștrii au terminat la egalitate primul meci din 2016, acesta fiind și singurul amical din primul stagiu de pregătire. Prestația elevilor lui Laurențiu Reghecampf a fost și pe placul lui Helmuth Duckadam. Președintele de imagine al Stelei a spus și ce nu i-a plăcut în meciul de marți seară.

Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Duckadam nu s-a sfiit să trimită săgeți spre fostul antrenor al echipei, Mirel Rădoi.

”Mi-a plăcut atitudinea, mai ales că eu am spus și în mandatul lui Rădoi că mi-e dor de atitudinea echipei de pe vremea lui Reghe, din acei doi ani.
E clar că băieții au atitudine, sunt agresivi, dar avem și jucători tehnici foarte buni și aici mă refer la Chicpiu și la Kharja. Și Stanciu este tehbnic, dar eu la cei doi m-am referit, mai ales că Chipciu a reușit și multe pase de gol”
, a spus fostul mare portar.

Duckadam a avut și motive să nu fie mulțumit, dar a specificat că echipa se află abia la jumătatea pregătirii.

”Nu mi-a plăcut când nu ne-am descurcat pe presingul lor avansat și agresiv. Am încercat să pasăm, de multe ori în apropierea careului nostru, am riscat de multe ori, dar am și degajat pentru a îndepărta pericolul”, a mai spus Duckadam la Digi Sport.