• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicuşor Bancu a marcat de două ori pentru Universitatea Craiova în acest sezon şi ambele reuşite au fost prevăzute de colegul său Alex Mitriţă. Mijlocaşul s-a bucurat la ambele goluri înainte ca mingea să intre în poartă.

Alex Mitriţă are mare încredere în colegul său Nicuşor Bancu, unul dintre marcatorii din victoria cu Viitorul (3-1). La ambele goluri ale lui Bancu, din acest sezon, camerele l-au surprins pe fotbalistul împrumutat de la Pescara că s-a bucurat înainte ca mingea să intre în poartă.

"Mă aşteptam (să marcheze - n.r.), la fiecare partidă cu Viitorul am jucat bine şi am dat şi gol", a declarat Bancu, la finalul meciului în care a oferit şi o pasă decisivă.

"După golul lui Bancu am fost siguri că o să câştigăm acest meci", a completat Mitriţă.

Fostul antrenor al lui Bancu la Craiova, Sorin Cârţu, crede că mijlocaşul oltenilor merita satisfacţia de care a avut parte contra actualei campioane.

"Parcă Dumnezeu a făcut aşa un echilibru, la meciul ăsta. La un meci cu Viitorul, în minutul 87 sau 88, conduceam cu 1-0, a scăpat singur, putea să facă 2-0 şi să se termine meciul, dar ultima secundă am fost egalaţi şi în prelungiri şi-a rupt piciorul. La meciul ăsta i-a dat Dumnezeu satisfacţia de a da gol şi de a face o partidă bună", a spus Cârţu, la "Digi Sport Matinal".

Un milion de euro este cota de transfer a lui Nicuşor Bancu conform transfermarkt. Mijlocaşul mai are contract cu Craiova până în iunie 2018.