• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Oficialii Stelei susțin că au ajuns la un acord cu Ciprian Marica și că mai sunt în tratative pentru aducerea lui Budescu și a lui Enache, ambii de la Astra, dar pe listă s-au aflat și vedetele Craiovei.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, că nu este nemulțumit de faptul că cei patru jucători ai lui CSU Craiova, Andrei Ivan, Bancu, Vătăjelu și Mateiu, nu au ajuns acum la Steaua, mai ales că era greu ca ei să fie și titulari de drept.

”Așa cum v-a spus și patronul, cei de la Craiova erau jucători tineri care, în câțiva ani puteau face saltul spre echipe foarte mari. Erau mai mult investiții de viitor. Eu, momentan, prefer jucători care să ne ajute să câștigăm campionatul și să calificăm echipa în Champions League”, a spus tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

Reghe spune însă că aceste transferuri se pot realiza și în vara viitoare.

”Nu cred că este târziu, pot să ajungă în vară la Steaua sau poate la anul. Depinde de parcursul lor și de ce va juca Craiova mai departe. Craiova trece printr-o perioadă grea, vor juca în play-out. Eu sper ca acești jucători să crească și să devină fotbaliști importanți la națională și la Craiova”, a mai spus Reghe la Digi Sport.