• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Meciul dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş, două dintre revelaţiile sezonului în Liga 1, s-a încheiat fără goluri, însă partida nu a fost lipsită de evenimente. Apogeul a fost atins în primul sfert de oră al reprizei a doua, când "centralul" Marius Avram a arătat nu mai puţin de trei cartonaşe roşii.

Între minutele 47 şi 57 ale partidei de la Botoşani, trei jucători au fost eliminaţi - doi de la gazde, Andrei Miron şi Cătălin Golofca, şi unul de la oaspeţi, Aleksandar Susnjar.

Primul trimis la vestiare de Avram a fost Miron, în minutul 47, în urma unui duel cu Azdren Llullaku. Arbitrul întâlnirii a considerat că fundaşul gazdelor l-a faultat pe albanez în postura de ultim apărător, însă decizia este una discutabilă.

Iniţial, Miron pare să-l tragă pe adversarul său, însă ulterior intervenţia sa este evident la minge. Cu toate acestea, "centralul" bucureştean i-a acordat direct cartonaşul roşu fundaşului de 22 de ani.

VIDEO: Eliminarea lui Miron

Egalitatea numerică a fost restabilită trei minute mai târziu, când Susnjar a primit de asemenea direct cartonaşul roşu, după un duel cu Victoraş Astafei. Sârbul l-a lovit pe jucătorul gazdelor, însă acesta a accentuat căderea, astfel că şi în acest caz decizia lui Avram este una controversată.

VIDEO: Eliminarea lui Susnjar

FC Botoşani avea însă să rămână din nou în inferioritate în minutul 57. Deja avertizat tot pentru o simulare, în prima repriză, Golofca a încercat să obţină o lovitură liberă, undeva la aproximativ 25 de metri de poartă, însă nu l-a putut păcăli pe Avram, care i-a arătat al doilea "galben" şi l-a eliminat. De această dată, decizia arbitrului a fost cât se poate de corectă.

VIDEO: Eliminarea lui Golofca

În cele din urmă, ambele echipe au încheiat meciul cu doi oameni mai puţin. În prelungiri, Radu Zaharia a primit şi el al doilea galben, după ce a oprit un contraatac al gazdelor, şi a fost eliminat. Şi în acest caz, Marius Avram a luat decizia corectă.

VIDEO: Eliminarea lui Zaharia