• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO UTA Bătrâna Doamnă - ACS Poli Timișoara 1-1. Derby-ul Vestului a fost plin de evenimente. Dincolo de dramatismul partidei, golul egalizator fiind marcat în minutul 88, dincolo de violențele din afara arenei, un suporter va fi operat la cap, întâlnirea a fost influențată și de starea gazonului.

Suprafața de joc a fost grav afectată de precipitațiile abundente care au căzut în ultimele zile, astfel că gazonul de pe Stadionul ”Motorul” a fost destul de repede înlocuit cu mocirla.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Fotbaliștii ambelor echipe au muncit din greu pentru a-și menține echilibrul pe terenul ce te ducea mai mult cu gândul la luptele din noroi decât la un meci de fotbal.

Desfășurarea partidei a fost pusă sub semnul întrebării, din cauza faptului că terenul era îmbibat cu apă, dar aproximativ 20 de angajați ai Gospodăriei Comunale Arad au acționat cu bureți, teuri și găleți încă de la primele ore ale dimineții. Soluția salvatoare a venit până la urmă de la un om de afaceri local care și-a adus propriul elicopter pe gazon, cu scopul de a usca cât se poate terenul, conform celor de la sportarad.com, cei care au și imortalizat momentul.