• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Rapid - Clinceni 3-1. Vlad Morar, autorul unei duble în victoria Rapidului cu 3-1 în fața Academicii Clinceni, cea care a le-a adus alb-vișiniilor promovarea în Liga 1 încă din această penultimă etapă, a fost la un pas să părăsească echipa cu doar o seară înainte de meci.

Sâmbătă seară, atacantul și-a făcut bagajul și a intenționat să plece, motivul principal fiind că nu a fost plătit. În cele din urmă, a fost convins să rămână de antrenorul Dan Alexa și de impresarul său, Anamaria Prodan. 4 ore au durat discuțiile cu Vlad Morar, care a hotărât să rămână pentru a juca duminică.

Morar (22 de ani) a fost titularizat duminică, în penultima etapă a sezonului din Liga 2 și el a fost și cel care a deschis scorul pentru giuleșteni. A punctat cu două minute înainte de pauză, cu o execuție cu sânge rece, după ce a preluat excelent în careu o centrare de pe dreapta.

Al doilea gol a venit tot într-un moment important. În minutul 73, la un minut de când egalaseră ilfovenii, a readus Rapidul la conducere, cu un voleu din marginea careului.

8 goluri a înscris Vlad Morar pentru Rapid (4 în sezonul regulat din Liga 2 și 4 în play-off).

VIDEO Primul gol al lui Morar cu Academica Clinceni

VIDEO Al doilea gol al lui Morar cu Academica Clinceni