• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cu câteva minute înainte de finalul meciului de pe arena Giulești, cu Academica Clinceni, jucătorii și staff-ul de pe banca ”giuleștenilor” aproape că au intrat în teren pregătind explozia de bucurie de la final. La scorul de 3-1, echipa lui Dan Alexa era matematic promovată în Liga 1, având cinci puncte avans față de a doua clasată, Dunărea Călărași, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Bucuria a continuat după fluierul final, atât pe teren, cât și în tribune.

”Hora bucuriei” a fost încinsă la mijlocul terenului, pe acordurile scandării fanilor din tribune: ”Ole, ole, ole, ola, a intrat Rapidu' în A!”. Apoi, suporterii giuleșteni au cântat împreună cu jucătorii imnul Rapidului, după care bucuria elevilor lui Alexa s-a mutat la vestiare, unde ”vișiniii” au declanșat fiesta, cântând și dansând de bucurie.

Cu toate astea, giuleștenii au încă emoții. Cele 43 de puncte din acest moment pot deveni 37, cu unul mai puțin decât Dunărea Călărași, după ce FIFA a cerut depunctarea clubului ca urmare a unei datorii către Rhema Obed. Rapid a plătit banii și acum așteaptă să vadă dacă decizia de depunctare a FIFA rămâne în picioare.