• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Unai Emery, noul antrenor al lui Paris Saint-Germain, i-a cucerit pe francezi la conferința de presă premergătoare derby-ului cu AS Monaco, de mâine, din etapa a treia a Ligue 1, meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, de la ora 21:45.

Tehnicianul spaniol a explicat, ajutându-se de două sticle de apă, de ce preferă să își anunțe jucătorii că vor fi titulari doar în ziua meciului: astfel, niciunul dintre ei nu-și va pierde concentrarea. Jurnaliștii francezi au savurat momentul în care Emery a folosit sticlele de apă pe post de jucători.

În urmă cu doi ani, la Sevilla, Emery a explicat la fel, tot cu două sticle de apă și tot într-o conferință de presă, principiul concurenței la echipa andaluză.

Vezi mai jos video cu Emery explicând principiul concurenței la PSG: