• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Transferul lui Neymar la PSG pare a fi devenit doar o chestiune de ore. Acest lucru e dovedit şi de pozele puse pe o reţea de socializare de fostul agent al brazilianului, Wagner Ribeiro, care este însă în continuare un apropiat al familiei brazilianului şi al tatălui acestuia, actualul impresar al lui Neymar.

Ribeiro a postat două poze în care îşi anunţa plecarea spre capitala Franţei pentru afaceri. În prima a trecut mesajul "Undă verde. La muncă!".

 

În a doua afişajul destinaţiilor dinspre Sao Paulo, cu zborul de Paris printre acestea.

Neymar este aşteptat să revină la Barcelona, după vizita în Qatar, pentru a-şi pune la punct ultimele detalii ale plecării.

222 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului cu Barca, va plăti PSG pentru transferul lui Neymar.

Brazilianul va primi un salariu net de 30 de milioane de euro pe an, care poate ajunge însă la 50 de milioane de euro pe an, în cazul îndeplinirii unor clauze de performanţă.

Neymar va primi şi o primă de instalare de 60 de milioane de euro.

Asta pe lângă comisionul pe care îl va primi tatăl şi impresarul său, Neymar sr., care va încasa 36 de milioane de euro dacă fiul său va semna cu PSG.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este aşteptat să semneze un contract pe cinci sezoane cu PSG, care îi oferă şi posibilitatea de a încheia parteneriate în nume propriu cu companiile care sponsorizează clubul de pe Parc des Princes.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT