• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fernando Orsi, fostul goalkeeper al Parmei sau Lazio, nu are nicio problemă cu Neymar să facă obiectul celui mai mare transfer din istoria fotbalului, deoarece popularitatea lui l-a făcut să merite o afacere cifrată la 222 de milioane de euro.

Popularitatea de care se bucură Neymar îl face să merite mai mulți bani decât starul pop Beyonce, spune fostul goalkeeper Fernando Orsi. În prezent, internaționalul brazilian se află în centrul atenției după ce a devenit cel mai scump fotbalist al tuturor timpurilor după ce Paris Saint-Germain a fost dispusă să respecte clauza de reziliere de 222 milioane de euro.

Fernando Orsi a spus la un post de radio că ”Neymar este un nume uriaș în întreaga lume, are milioane de fani care îl urmăresc la tot pasul și cred că 30 de milioane de euro pe an pentru un fotbalist ca el este totuși o sumă mult prea mică. Spre exemplu, Beyonce este o cântăreață faimoasă și este foarte bogată după ce a acaparat lumea întreagă. De ce un jucător ca Neymar nu câștigă la fel de mult ca Beyonce? Ea câștigă mai mult decât el cu toate că Neymar în opinia mea are o popularitate mai mare”.

Neymar Jr. calcă pe urmele marelui Ibrahimovic la Paris Saint Germain și va purta tricoul cu numărul 10. Javier Pastore a fost de acord să-i cedeze tricoul fotbalistului venit de la Barcelona în schimbul unei tranzacții-record în lumea fotbalului: 222 de milioane de euro. Încă din această dimineață, la magazinul oficial al clubului s-au pus în vânzare noile tricouri cu numele lui Neymar Jr. pe spate. Cererea este atât de mare încât s-a format o coadă de câțiva zeci de metri, anunță presa din Hexagon. Prețul unui astfel de tricou este de 85, respectiv 140 de euro.