• Tenis WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Handbal masculin, Champions League: Dinamo - Kadetten (miercuri, 19:00, Digi Sport 2)

UPDATE 16:28 Olympique Marseille a confirmat numirea lui Rudi Garcia pe banca tehnică.


Noul proprietar al lui Olympique Marseille, americanul Frank McCourt, face deja primele mutări la noul său club.

Antrenorul Franck Passi a fost înlocuit cu fostul "principal" al lui Lille şi Roma, Rudi Garcia, care a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea de pe Stade Velodrome.

Garcia va debuta pe banca singurei echipe din Franţa care a cucerit Cupa Campionilor chiar în derby-ul Franţei, contra lui Paris Saint Germain, de duminică. care va fi în direct la Digi Sport 4 duminică, de la ora 21.45.

Antrenorul în vârstă de 52 de ani a cucerit titlul şi Cupa Franţei cu Lille, iar cu Roma a fost de două ori vicecampion al Italiei, în 2014 şi 2015. Garcia a fost declarat în trei rânduri cel mai bun antrenor al antrenor al anului în Franţa, în 2011, 2013 şi 2014.

Nu e singura modificare făcută de noul patron al lui Marseille, care a promis investiţii de 200 de milioane de euro în următorii patru ani la OM.

După refuzurile lui Monchi şi Luis Campos, pe postul de director sportiv a fost instalat fostul mare portar spaniol Andoni Zubizarreta, care a ocupat acelaşi post la Barcelona, între 2010 şi 2015.