• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Chiar dacă Paris St. Germain este lider în Ligue 1 şi deja s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, viitorul lui Unai Emery pe banca grupării din capitala Franţei rămâne incert.

Faptul că este un "zbir" nu îl ajută pe tehnicianul basc în relaţia cu vestiarul, în special în cea cu Neymar, iar în cazul în care PSG nu va ajunge măcar în semifinalele UCL, şansele lui Emery de a continua pe Parc des Princes sunt minime.

Astfel, oficialii parizienilor sunt deja puşi în alertă şi analizează care ar fi cea mai bună soluţie pentru înlocuirea antrenorului de 46 de ani. Patru sunt numele aflate pe lista directorului sportiv Antero Henrique.

Marele vis al lui Henrique este Jose Mourinho. Cei doi au colaborat la FC Porto, iar "Specialul" este principalul candidat să o pregătească pe PSG în sezonul viitor, mai ales în contextul în care presa engleză a scris că portughezul vrea să plece de la Manchester United la finalul sezonului.

Antrenorul de 54 de ani ar fi nemulţumit că i-au fost aduşi doar trei jucători în perioada de transferuri din vară, iar avantajul luat de rivalii de la City, 8 puncte după 11 etape, pune sub semnul întrebării şansele formaţiei de pe Old Trafford de a cuceri titlul în Premier League.

A altă variantă vine tot din Anglia. Este vorba despre Antonio Conte, care nu se simte foarte confortabil la Chelsea, în ciuda faptului că a devenit campion la sezonul de debut pe Stamford Bridge. Pentru moment, italianul şi-a salvat postul prin succesul din weekend cu Manchester United, dar viitorul său la Londra rămâne de asemenea incert.

Un alt italian dorit la PSG este Massimiliano Allegri. Numele tehnicianului lui Juventus a mai fost vehiculat pentru banca lui PSG şi în trecut, iar vara lui 2018 s-au putea dovedi momentul potrivit pentru a-l convinge să accepte o nouă provocare, mai ales dacă ciclul bianconerilor va ajunge la final.

În fine, lista vicecampioanei Franţei este închisă de unul dintre antrenorii la modă din Europa, Mauricio Pochettino, cel care a făcut din Tottenham una dintre forţele continentului, aşa cum a arătat recenta victorie obţinută în faţa lui Real Madrid, în Liga Campionilor. În plus, argentinianul propune un fotbal ofensiv şi spectaculos, pe gustul lui Neymar, marele "inamic" al lui Emery.