• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Dijon - Monaco 1-4. Rezervă neutilizată în meciul cu Dijon, Kylian Mbappe trece prin momente grele la Monaco, după ce nu a fost folosit nici măcar un minut de antrenorul Leonardo Jardim.

Decizia a fost luată de conducătorii lui Monaco, potrivit Le Parisien. Aceștia au fost deranjați de decizia jucătorului, care a vrut să plece la PSG în această vară. "A fost multă tensiune în ultimele săptămâni", notează sursa citată.

"În ceea ce îl privește pe Mbappe, pot să spun că a fost decizia clubului. Am obținut o victorie fără probleme și am dat șanse și altor jucători, pentru că vrem să construim o adevărată echipă.

Ne așteaptă și Liga Campionilor, așa că avem nevoie de toți jucătorii. Trebuie să fie folosiți și jucătorii care nu prind multe minute", a spus Jardim.

Cu 15 goluri în 29 de meciuri în stagiunea precedentă din Ligue 1, atacantul în vârstă de 18 ani a fost al doilea marcator al lui AS Monaco și a contribuit din plin la câștigarea titlului.