• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Pe finalul lunii februarie 2016, la meciul Astra-Dinamo, 1-1, imaginile transmise de Digi Sport l-au surprins pe Marius Şumudică, antrenorul echipei care avea să câştiga campionatul, ţinându-se cu mâna de cap.

Acuza că a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună de fanii dinamovişti aflaţi în spatele său. Iar reluările au arătat că era vorba despre o brichetă, care însă nu-l lovise în cap, ci în umăr.

Pe 25 noiembrie, în prima ligă din Franţa a avut loc o întâmplare foarte asemănătoare, iar simularea antrenorului de la Toulouse a fost chiar şi mai urâtă.

Pascal Dupraz, 54 de ani, pregăteşte Toulouse din acest sezon, iar în prelungirile meciului cu Rennes, scor 0-1, a început să se ţină de cap, gest care i-a impacientat pe cei de pe propria bancă de rezerve.

La secunda 33 din filmuleţul care l-a făcut de ruşine pe Dupraz pe youtube, regizorul de emisie a arătat obiectul care-l "lovise" antrenorul oaspeţilor. Anume, un avion de hârtie!

"L-am auzit pe arbitrul de rezervă spunându-mi că fabulez şi mi-am dat seama că fac un lucru urât. Dar în acel moment...", a declarat Dupraz.