• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Tătăruşanu este lăudat în media din Italia, prestaţiile sale din acest sezon trimiţându-l în topul paradelor goalkeeperilor.

Fiorentina a decis în vară să se desparte destul de uşor de goalkeeperul român, care traversează cea mai bună formă a carierei sub comanda lui Ranieri, la Nantes. Internaţionanlul nostru îi are printre "coechipieri" pe Dani Alves, Luiz Gustavo, Kylian Mbappe şi Neymar, în echipa celor mai bune transferuri din Ligue 1, realizată de RMC Sport, dar o altă statistică impresionează şi mai mult.

"Super Tătă" a primit doar două goluri în şapte meciuri de campionat, iar italienii i-au dedicat un material special. Paradele românului l-au adus într-o companie selectă, dominând în acest moment din acest punct de vedere toţi portarii din cele mai tari campionate.

"Zidul lui Nantes", titrează calciomercato.com, care notează că "portarul român e omul decisiv pentru Ranieri. Prestaţiile sale l-au adus deasupra lui De Gea şi Buffon".

Fostul goalkeeper al Fiorentinei se află pe primul loc într-un top al paradelor în cele mai importante cinci campionate din Europa. El a respins 91,3% din baloanele venite spre poarta sa.