• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ciprian Tătăruşanu vrea să lase în urmă eroarea uriaşă din meciul cu Paris St. Germain şi să se revanşeze în faţa fanilor lui FC Nantes, în marele derby cu Rennes, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 4, sâmbătă, de la ora 18:00.

Aflat aproape de fiecare dată printre remarcaţii echipei lui Claudio Raniei, portartul naţionalei României a greşit la unul dintre golurile lui PSG, în eşecul de pe Parc des Princes, scor 1-4, iar presa franceză nu l-a iertat. Asta deşi antrenorul italian i-a luat apărarea.

Românul de 31 de ani şi-a recunoscut eroarea, dar acum este concentrat pe duelul cu Rennes, unul extrem de important pentru fani. Tătăruşanu spune că deja a fost "instruit" de colegii săi în privinţa derby-ului breton.

"Am făcut o eroare la al treilea gol al lui PSG, evident", a spus Tătăruşanu, care apoi a vorbit despre partida de sâmbătă: "Eu nu simt presiunea aşa de mult, pentru că sunt nou. Dar ştiu că e un derby şi că e important. Colegii care sunt de aici mi-au vorbit despre importanţa derby-ului. Pentru mine e dificil să simt azi amploarea acestui meci. O să văd sâmbătă care va fi atmosfera".

Fostul stelist spune, însă, că ştie ce înseamnă să evolueze într-o partidă cu adevărat specială pentru suporteri: "În Italia, am avut de asemenea parte de un derby, cel dintre Fiorentina şi Juventus".

Inevitabil, s-a ajuns şi la comparaţiile dintre Serie A TIM şi Ligue 1. "Campionatul francez e unul bun. În Italia, e mai multă tactică, se joacă mai compact. Aici, se pune mai mare accent pe partea fizică", a explicat Tătăruşanu.