• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Situația celor de la PSG a fost tulburată serios în ultimele ore. Totul a plecat de la al doilea eșec înregistrat de campioana Franței, în decurs de doar trei zile, pe terenul celor de la Bayern, scor 1-3, din Champions League. Șeicul parizienilor, Nasser Al-Khelaifi, a fost extrem de dezamăgit de modul în care s-a prezentat echipa pe Allianz, astfel că se gândește acum la schimbări radicale.

Ediția tipărită a celui mai important ziar de sport din Franța, este vorba despre L’Equipe, a publicat joi un articol în care a punctat faptul că Unai Emery ar putea fi demis în această iarnă. Jurnaliștii francezi au explicat că declinul celor de la PSG din ultima vreme l-a pus pe gânduri pe Al-Khelaifi, cel care nu mai pare convins că spaniolul este antrenorul potrivit pentru a o duce pe PSG acolo unde își dorește el.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Asta, în ciuda faptului că PSG, cu Emery pe bancă, va termina anul pe primul loc în Ligue 1 iar calificarea în optimile Champions League s-a făcut de pe primul loc al grupei.

Lui Emery, printre altele, i se reproșează și faptul că nu a știut să gestioneze cum trebuie conflictul dintre Cavani și Neymar. În aceste condiții, pe lista posibililor succesori au apărut nume precum Diego Pablo Simeone, Antonio Conte, Max Allegri și Jose Mourinho. Lovitura de grație ar fi însă aducerea pe banca francezilor a lui Luis Enrique, fost la FC Barcelona, în prezent liber de contract.

Nasser Al-Khelaifi a fost extrem de dezamăgit mai ales din cauza modului în care Neymar și colegii săi au tratat prima repriză a meciului cu Bayern. Au fost și ”voci” care au susținut că ”apatia” lui Neymar din ultimele zile s-ar datora și faptului că a petrecut multe ore jucându-se pe calculator, la fel ca și Alibec.

”Nu am jucat nimic, sunt foarte dezamăgit de rezultat. Calitatea jocului a lăsat de dorit, mai ales în prima repriză. Apoi, jocul nostru s-a mai îmbunătățit, dar nu suficient de mult pentru a câștiga. 

A fost un meci important, am jucat împotriva marelui Bayern, o mare echipă a Europei, dar noi avem jucători mari. Nu am venit să pierdem aici cu 1-3”, a spus șeicul.