• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Lupta pentru locul 2 în Franța este mai încinsă ca niciodată. Marseille se putea desprinde de Monaco și Lyon, dar a reușit doar o remiză la Montpellier. Meciul transmis ÎN DIRECT la Digi Sport s-a terminat 1-1.

Marseille a ratat șansa de a rămâne pe locul secund în Ligue 1. La Montpellier, gazdele au deschis scorul printr-o reușită spectaculoasă a lui Giovanni Sio. Acesta a beneficiat însă și de o gafă a lui Mandanda.

Cu un minut înaintea pauzei, OM a primit un penalty, după ce mingea l-a lovit în braț pe căpitanul Hilton. Thauvin a transformat lovitura de la 11 metri și și-a trecut în cont cea de-a șasea reusită din acest sezon.

După 1-1 la Montpellier, Marseille ocupă locul 4, la egalitate de puncte cu Monaco și Lyon, care au însă golaveraj superior.

ECHIPELE:

Montpellier (5-3-2): Lecomte - Aguilar, Mulere Mukiele, Hilton, Mendes (Congre '65), Roussillon - Skhiri, Sessegnon (Sambia '87) - Sio (Camara '46), Mbenza
Antrenor: M. Der Zakarian

Marseille (4-5-1): Mandanda - Sakai, Rami, Abdennour, Amavi - Thauvin (Ocampos '61), Zambo Anguissa, Sanson, Luiz Gustavo, Payet (Sarr '89) - Germain (Mitroglou '81)
Antrenor: R. Garcia