• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Echipa care a dominat autoritar fotbalul francez în ultimii ani, Paris St. Germain, are un început de sezon nesigur, fiind doar pe locul 7 în Ligue 1, după patru etape. Aceasta nu este însă singura grijă a antrenorului Unai Emery. Unul dintre jucătorii aduşi în această vară, spaniolul Jese, este nemulţumit că nu este folosit mai des.

Împrumutat de la Real Madrid, fotbalistul de 23 de ani a evoluat doar 83 de minute în primele patru runde, fiind titular o singură dată, în remiza de pe teren propriu cu St. Etienne, scor 1-1.

Atacantul iberic avertizează că nu este dispus să accepte să fie rezervă, aşa cum s-a întâmplat la Madrid.

"Adevărul este că nu am venit la Paris pentru a trece prin aceeaşi situaţie prin care am trecut la Madrid. Am venit aici cu dorinţa de a juca în fiecare meci, chiar dacă ştiu că sunt jucători valoroşi aici.

Nu am discutat cu Emery înainte să semnez, dar a încercat să mă transfere şi când era la Sevilla. Nu mi-a promis un post de titular. Nu aşa merge treaba. Trebuie să-mi merit locul", a declarat Jese, într-un interviu pentru Le Parisien.

Spaniolul şi-a impus un obiectiv îndrăzneţ - "Vreau să termin sezonul cu mai mult de 10 goluri" - şi a explicat motivele care l-au determinat să se despartă de Real Madrid şi să accepte oferta parizienilor.

"A fost dificil să plec de la Real, pentru că am petrecut 10 ani acolo. dar PSG este un club mare şi este o alegere bună pentru viitorul meu. Am venit aici pentru a câştiga trofee şi pentru a mă relansa ca fotbalist", a spus Jese.