• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Incidentele produse de fanii lui West Ham cu ocazia derby-ului londonez cu Chelsea, din optimile Cupei Ligii Angliei, nu au rămas fără urmări.

"Ciocănarii" au dictat aproximativ 200 de interdicţii după violenţele dintre suporteri, de pe Stadionul Olimpic din Londra.

Incidentele au izbucnit spre finalul meciului, când suporterii celor două echipe au aruncat cu diverse obiecte şi scaune de plastic.

"West Ham şi London Stadium sunt pe cale să finalizeze identificarea a 200 de indivizi care vor primi interdicţii de stadion pentru că au fost implicaţi în incidente cu ocazia victoriei echipei West Ham (2-1) contra lui Chelsea în Cupa Ligii", se arată într-un comunicat comun.

"Odată identificaţi, cei care s-au comportat rău vor fi radiaţi pe viaţă din tribunele lui West Ham", a avertizat clubul din estul Londrei, care a anunţat că va merge în faţa instanţelor pentru a-i împiedica pe vinovaţi să mai asiste la vreun meci disputat în Anglia.

VIDEO INCIDENTELE DE LA WEST HAM - CHELSEA

Poliţia londoneză a anunţat arestarea a şase persoane, trei dintre ele inculpate, după ce a interzis înaintea jocului prezenţa pe stadion a 30 de oameni, insuficient pentru a evita ciocnirile.

Cele mai importante partide din Cupa Ligii Angliei se văd, în acest sezon, ÎN DIRECT la Digi Sport.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT