• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Manchester City - Everton 3-1. Manchester City s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, dar a primit o lovitură serioasă prin accidentarea lui Kevin de Bruyne, care va sta departe de gazon aproximativ două luni de zile.

De altfel, belgianul a confirmat pe rețelele de socializare că va lipsi în jur de 10 săptămâni, deși impresarul jucătorului a vorbit inițial de doar 6 săptămâni. Jucătorul transferat de englezi de la Wolfsburg va rata o serie de meciuri extrem de importante ale lui Manchester City.

De Bruyne ar putea rata în jur de 13 meciuri, în toate competițiile. Cu siguranță, el nu va fi apt pentru finala Cupei Ligii Angliei, cu Liverpool, partidă transmisă de Digi Sport, pe 28 februarie.

Just got back from the specialist. I'll be out for around 10 weeks. I'll work hard on my recovery and hope to be back on the pitch asap. Thank you all for the supportive messages!

Posted by Kevin De Bruyne on 28 Ianuarie 2016

Mijlocașul nu va juca nici în dubla manșă cu Dinamo Kiev, din optimile UEFA Champions League, dar va lipsi și în marele derby cu Manchester United, de pe 20 martie.

VIDEO ACCIDENTAREA LUI DE BRUYNE