• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Jose Mourinho (53 de ani) este cu nervii la pământ. Parcursul foarte slab al lui Manchester United, cel mai slab start de campionat din ultimii 26 de ani, îi produce multă frustrare portughezului, care este pasibil acum de o nouă suspendare.

Tehnicianul ”diavolilor” a șutat nervos într-o sticlă cu apă, după ce a văzut că Paul Pogba a primit un cartonaș galben pentru simulare în minutul 28 al partidei cu West Ham, scor 1-1. Cartonașul i-a atras de la sine suspendarea lui Pogba pentru meciul din Cupa Angliei, tot contra celor de la West Ham, programat miercuri, 30 noiembrie, pe ”Old Trafford”.

Portughezul a ”văzut negru în fața ochilor” și a reacționat violent pe margine, astfel că arbitrul Jonathan Moss l-a trimis la vestiare. Cum în aceste condiții nu mai era obligat să stea de vorbă cu jurnaliștii, la conferința de presă a venit unul dintre asistenții săi, Rui Faria.

”Cred că toată lumea a văzut că în loc să primim noi o lovitură liberă, Pogba a fost amendat cu cartonaș. Plus că acum Paul este suspendat și nu va juca în următorul meci. Așa că, din perspectiva noastră, ambele decizii trebuiau să fie inverse”, a spus Faria.

Mourinho se pare însă că nu va scăpa de o nouă suspendare, a doua într-o singură lună. După ce a fost amendat cu 55.300 de euro și cu o etapă de suspendare, acum portughezul riscă cel puțin două etape de stat în tribune.